Miris on miris, cada centímetre d’aquestes terres conté una singularitat captivadora que t’enamorarà. Coneix les Terres de l’Ebre.

Declarades Reserva de la Biosfera per la UNESCO l’any 2013, les Terres de l’Ebre destaquen, sobretot, pel seu patrimoni natural. En pocs kilòmetres de distància, experimentaràs sensacions molt contrastades pels paisatges tan diversos que atresora aquest territori, on el riu Ebre trasllada la seva màgia dibuixant escenaris singulars.

Més enllà d’una impressionant bellesa paisatgística, a les Terres de l’Ebre també trobaràs riquesa cultural i històrica (conjunt monumental de Tortosa, espais de la Batalla de l’Ebre, cellers cooperatius, el Centre Picasso a Horta de Sant Joan, etc.). Viuràs les tradicions i les múltiples festivitats. Et sentiràs acollit pel caràcter amable de la seva gent. Assaboriràs la gastronomia local elaborada amb productes de proximitat de la terra i del mar. I gaudiràs d’una agenda plena d’activitats culturals, artístiques, gastronòmiques, esportives…

Viu, gaudeix i redescobreix cada dia les Terres de l’Ebre!

Deixa’t inspirar per un espai únic

Espais naturals

Explora els ecosistemes dibuixats per la natura entre el mar i la muntanya, entre el Parc Natural del Delta de l’Ebre i el Parc Natural dels Ports.

Litoral únic

Descobreix la costa del Delta de l’Ebre: platges, cales, camins naturals, ports esportius… I totes les activitats marítimes que pots realitzar amb l’Estació Nàutica Costa Daurada!

Gastronomia

De l’hort i del mar a la teva taula. La cuina local, maridada amb vins de la zona, et deixarà sense paraules. Assaboreix les receptes més autèntiques elaborades amb ingredients frescos i de proximitat.

La cultura

El patrimoni cultural i històric es manté viu gràcies a la seva gent. Les pintures rupestres d’Ulldecona, les Coves de Benifallet, la Festa del Renaixement de Tortosa… Endinsa’t en la nostra història.

I molt més

Jornades gastronòmiques, activitats esportives, festivitats tradicionals… No et faltaran plans!!! Aquí pots trobar alguns enllaços d’interès: